בורקס שבלול עם תרד וגבינות

מצרכים:

2 דפי פילו
2 פרוסת גבינה צהובה 15%
גביע גבינה לבנה
70 גרם בולגרית
עלי תרד קצוצים

אופן ההכנה:

  1. ערבבו את כל המצרכים בקערה, את הגבינה הצהובה גרדו או חתכו לחתיכות קטנות.
  2. על נייר אפייה פתחו עלה פילו אחד, כשהצד הרחב אליכם. 
  3. רססו במעט ספריי שמן, הניחו חצי מהתערובת בקצה התחתון שקרוב אליכם. 
  4. גלגלו את העלה כלפי מעלה (החלק הרחוק מכם) ולאחר מכן גלגלו לשבלול.
  5. עשו את אותה פעולה עם העלה השני וחצי התערובת שנותרה. 
  6. הברישו ביצה מעל, הכניסו לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל30 דקות, עד השחמה.

 

 

 

 

תוכן עניינים

מתכונים נוספים