בראוניז שוקולד

מצרכים:

  1. 1/3 כוס קמח 
  2. 1/2 כפית אבקת אפיה 
  3. כף שטוחה קקאו
  4. 100 גרם שוקולד מריר 
  5. 4 כפות סוכר
  6. 2 ביצים 
  7. 150 גרם יוגורט עשיר בחלבון

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את הקמח, אבקת אפיה, הקקאו והסוכר. 
  2. בקערה נפרדת ממסים 1/2 חבילת שוקולד עם כפית שמן 
  3. מכניסים לקערת השוקולד את שאר המצרכים הרטובים (יוגורט, ביצים).
  4. ערבבו את שתי קערות ביחד. קערה רטובה והיבשה. 
  5. משמנים תבנית אינגליש קייק עם ספריי שמן, שופכים את התערובת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לכ15 דקות.
  6. את השוקולד שנותר חממו במיקרו עם 1/4 כוס חלב, ערבבו היטב עד למרקם חלק ומרחו על העוגה.

תוכן עניינים

מתכונים נוספים