חביתת עדשים

מצרכים:

  1. 2 כפות קמח עדשים 
  2. 1/2 כוס מים  
  3. בצל קטן קצוץ 
  4. פטריות טריות קצוצות  
  5. 1/4 כוס עשבי לפי הטעם: פטרוזיליה, כוסברה, שמיר ובצל ירוק    
  6. 2 כפיות שמן זית 
  7. תבלינים –  מלח, פלפל  
  8.  

אופן ההכנה:

  1. בקערה מערבבים את הקמח והתבלינים, מוסיפים מעט מים ומערבבים עד למרקם משחתי.  
  2. מוסיפים את יתר המים, כפית שמן זית ואת עשבי התיבול ומערבבים היטב. 
  3. מטגנים בכפית שמן זית את הבצל קצוץ והפטריות להשחמה.
  4. מוזגים את הבלילה על הפטריות והבצל.
  5.  מטגנים מספר דקות והופכים על מנת לצרוב את הצד השני.

תוכן עניינים

מתכונים נוספים