חזה עוף בלימון ועשבי תיבול

מצרכים:

  1. 1/2 קילו חזה עוף פרוס
  2. 6-7 עלי בזיליקום קצוצים
  3. 3 בצלים ירוקים קצוצים
  4. 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
  5. 2-3 שיני שום כתושות
  6. נענע קצוצה
  7. לימון סחוט
  8. 2 כפות שמן
  9. תבלינים – מלח ופלפל שחור

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים בקערה את כל המצרכים מלבד העוף הפרוס.
  2. מניחים את נתחי העוף בתערובת, מצפים היטב ומכסים את לכ-3 שעות.
  3. במחבת פסים משומנת צולים את נתחי העוף.

תוכן עניינים

מתכונים נוספים