מצרכים:
- 300 גרם שעועית ירוקה
- כף שמן
- 2 שיני שום
- 2 ס"מ ג'ינג'ר קלוף חתוך לרצועות דקות
- פלפל חריף
- 300 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
- בצל ירוק
- צרור עלי כוסברה
לרוטב:
- 3 כפות סויה
- כפית שמן שומשום
- 3 כפות מים
- תבלינים – מלח פלפל שחור
אופן ההכנה:
- במחבת עמוקה מטגנים את השעועית הירוקה, שום ג'ינג'ר והפלפל החריף.
- מוסיפים את הבשר תוך כדי ערבוב ומטגנים עד להשחמתו. מוסיפים את הבצל הירוק ומטגנים עוד כ-3 דקות.
- מוסיפים את חומרי הרוטב עם התבלינים ומבשלים מספר דקות.
- לבסוף מוסיפים את הכוסברה.