חזה עוף בנוסח תאילנדי

מצרכים:

  1. 300 גרם שעועית ירוקה
  2. כף שמן 
  3. 2 שיני שום
  4. 2 ס"מ ג'ינג'ר קלוף חתוך לרצועות דקות 
  5. פלפל חריף 
  6. 300 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
  7. בצל  ירוק 
  8. צרור עלי כוסברה 

 

לרוטב:

  1. 3 כפות סויה 
  2. כפית שמן שומשום 
  3. 3 כפות מים 
  4. תבלינים – מלח פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

  1. במחבת עמוקה מטגנים את השעועית הירוקה, שום ג'ינג'ר והפלפל החריף. 
  2. מוסיפים את הבשר תוך כדי ערבוב ומטגנים עד להשחמתו.  מוסיפים את הבצל הירוק  ומטגנים עוד כ-3 דקות.
  3. מוסיפים את חומרי הרוטב עם התבלינים ומבשלים מספר דקות. 
  4. לבסוף מוסיפים את הכוסברה.

תוכן עניינים

מתכונים נוספים