מצרכים:
- 1/2 קילו חזה עוף פרוס לרצועות
- כף שמן
- תבלינים לחזה עוף: פפריקה מתוקה, כמון, פלפל ומלח
לרוטב:
- 2 עגבניות מגורדות
- 1 בצל קצוץ
- 3-4 שיני שום
- כפית סוכר
- קופסאות רסק עגבניות
- 500 גרם שעועית ירוקה
- תבלינים לרוטב: פפריקה אדומה, כמון, מלח ופלפל, 1/2 כפית קינמון
אופן ההכנה:
- חותכים לרצועות את החזה עוף ומתבלים.
- במחבת עם מעט שמן מטגנים את רצועות העוף עד שישנו את צבעם ללבן.
- מטגנים בצל ושיני השום ולאחר שהזהיבו נוסיף את העגבניות המגורדות ואת רסק העגבניות ונתבל.
- נוסיף חצי כוס מים ונבשל את הרוטב למשך כ-40 דקות.
- מוסיפים את השעועית הירוקה ומבשלים עוד כרבע שעה ונתקן תיבול לי הטעם
- נוסיף את חזה העוף אל השעועית לעוד 10 דקות בישול, תוך ערבוב קל מדי פעם.