חזה עוף ושעועית ירוקה ברוטב אדום

מצרכים:

  1. 1/2 קילו חזה עוף פרוס לרצועות
  2. כף שמן
  3. תבלינים לחזה עוף: פפריקה מתוקה, כמון, פלפל ומלח

לרוטב:

  1. 2 עגבניות מגורדות
  2. 1 בצל קצוץ
  3. 3-4 שיני שום
  4. כפית סוכר
  5. קופסאות רסק עגבניות
  6. 500 גרם שעועית ירוקה
  7. תבלינים לרוטב: פפריקה אדומה, כמון, מלח ופלפל, 1/2 כפית קינמון

 

 

אופן ההכנה:

  1. חותכים לרצועות את החזה עוף ומתבלים.
  2. במחבת עם מעט שמן מטגנים את רצועות העוף עד שישנו את צבעם ללבן.
  3. מטגנים בצל ושיני השום ולאחר שהזהיבו נוסיף את העגבניות המגורדות ואת רסק העגבניות ונתבל.
  4. נוסיף חצי כוס מים ונבשל את הרוטב למשך כ-40 דקות.
  5. מוסיפים את השעועית הירוקה ומבשלים עוד כרבע שעה ונתקן תיבול לי הטעם
  6. נוסיף את חזה העוף אל השעועית לעוד 10 דקות בישול, תוך ערבוב קל  מדי פעם.

תוכן עניינים

מתכונים נוספים