מצרכים:
- 400 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
- 300 גרם שעועית ירוקה
- קישוא חתוך לריבועים
- גזר חתוך לריבועים
- חציל חתוך לריבועים
- כף שמן שומשום
- 2 שיני שום
- 2 ס"מ ג'ינג'ר קלוף חתוך לרצועות דקות
- פלפל חריף
- בצל ירוק
- צרור עלי כוסברה
לרוטב:
- 4 כפות סויה
- כף דבש
- כפית שמן שומשום
- 3 כפות מים
- תבלינים – מלח פלפל שחור
אופן ההכנה:
- במחבת עמוקה מטגנים את הירקות (שעועית, גזר, קישוא חציל), שום ג'ינג'ר והפלפל החריף.
- מוסיפים את הבשר תוך כדי ערבוב ומטגנים עד להשחמתו. מוסיפים את הבצל הירוק ומטגנים עוד כ-3 דקות.
- מוסיפים את חומרי הרוטב עם התבלינים ומבשלים מספר דקות.
- לבסוף מוסיפים את הכוסברה.