חזה עוף פילדלפיה

כ5 מנות

מצרכים:

  1. חצי קילו חזה עוף
  2. כף חרדל
  3. כף תערובת תבלינים פילדלפיה (מורכבת בעיקר מפפריקה, רוזמרין, זרעי חרדל ומלח)
  4. 2 כפות שמן זית
  5. תבלינים: מלח פלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

  1. בכלי גדול, מערבבים את כל המצרכים מלבד העוף הפרוס.
  2. מניחים את נתחי העוף בתערובת, מצפים היטב ומכסים את הכלי למשך 8-16 שעות.
  3. במחבת פסים משומנת צולים את נתחי העוף.

 

 

תוכן עניינים

מתכונים נוספים