מצרכים:
- כוס ושליש שיבולת שועל עבה
- 2 כפות קמח
- 1/3 כפית אבקת סודה לשתייה
- 1/3 כוס סירופ מייפל טבעי
- כוס אגוזים קצוצים (אגוזי מלך, שומשום, שקדים פרוסים, פקאנים
- 2 כפות שמן קוקוס
- כף חמאת בוטנים
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפיה.
- מערבבים את כל החומרים בקערה.
- מעבירים לתבנית ומשטיחים בצורה אחידה ומהדקים היטב
- אופים במשך כ-35 דקות.
מחכים שהתקרר מעט וחותכים לריבועים.