חטיף פצפוצי אורז בטעם חלווה

מצרכים:

  1. 2 כוסות פצפוצי אורז מלא (אורז תפוח מלא)
  2. 4 כפות דבש 
  3. 3 כפות טחינה 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים בקערה את המרכיבים עד קבלת  תערובת אחידה. 
  2. מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפיה ויוצקים את התערובת. משטחים בצורה אחידה ומהדקים היטב (!)
  3. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא למשך 3 שעות.
  4. מוציאים מהמקפיא, מחלצים בזהירות מהמקפיא, מניחים על משטח חיתוך. חותכים בעזרת סכין לריבועי

** יש לשמור במקפיא

תוכן עניינים

מתכונים נוספים