מצרכים:
- 300 גרם טופו
- רוטב סויה
- 2 כפות שמן זית
- בצל גדול קצוץ
- גזר חתוך קטן
- פלפל אודם חתוך קטן
- 3 שיני שום
- 10 פטריות פרוסות
- 3 גבעולי בצל ירוק
- כפית שמן שומשום
- תבלינים: פלפל שחור, מלח
- כף שומשום
אופן ההכנה:
1 .לילה לפני פורסים את הטופו לריבועים ומשרים בסויה.
2 .במחבת גדולה וחמה מוסיפים 2 כפות שמן.
3 .מוסיפים לי הסדר הבא את הירקות למחבת – בצל, גזר, פלפל, שום, פטריות,
בצל ירוק.
4 .מוסיפים את הטופו.
5 .מתבלינים בשמן שומשום, פלפל שחור, ומלח.
6 .מפזרים מעט שומשום ומגישים.