מצרכים:
- כוס טחינה
- 2 חפיסות שוקולד מריר
- 2 כפות סילאן
- 2 כפות קקאו
אופן ההכנה:
- שברו את חפיסות השוקולד לקוביות בקערה והמיסו במיקרו בפולסים של 30 שניות, עד שנמס.
- סננו 2 כפות קקאו לתוך השוקולד המומס וערבבו היטב.
- הוסיפו כוס טחינה ו-2 כפות סילאן וערבבו לתערובת אחידה.
- מזגו ל-2 תבניות אינגליש. הבלילה צריכה להיות בגובה של כ-1.5 ס"מ.
- הכניסו למקרר ל-24 שעות ולאחר מכן חתכו כל תבנית ל-25 ריבועים.
- אפשר לצפות כל יחידה בקקאו, למי שאוהב.