טראפלס שוקולד

מצרכים:

  1. כוס טחינה
  2. 2 חפיסות שוקולד מריר
  3. 2 כפות סילאן 
  4. 2 כפות קקאו 

    אופן ההכנה:

  5. שברו את חפיסות השוקולד לקוביות בקערה והמיסו במיקרו בפולסים של 30 שניות, עד שנמס.
  6. סננו 2 כפות קקאו לתוך השוקולד המומס וערבבו היטב.
  7. הוסיפו כוס טחינה ו-2 כפות סילאן וערבבו לתערובת אחידה.
  8. מזגו ל-2 תבניות אינגליש. הבלילה צריכה להיות בגובה של כ-1.5 ס"מ.
  9. הכניסו למקרר ל-24 שעות ולאחר מכן חתכו כל תבנית ל-25 ריבועים.
  10. אפשר לצפות כל יחידה בקקאו, למי שאוהב.

תוכן עניינים

מתכונים נוספים