מצרכים:
- קילו חזה עוף טחון
- 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דקדק (ללא גבעולים
- קישוא מגורד בפומפייה
- 2 שיני שום מגורדות
- גזר מגורד בפומפייה
- בצל מגורד בפומפייה
- כף שמן
- תבלינים – מלח, פלפל לבן, פפריקה חריפה, כמון
לרוטב:
- בצל קצוץ
- 2 עגבניות מגורדות
- קופסת רסק עגבניות
- קופסת MUTTI
- תבלינים – מלח, פלפל, כמון, פפריקה חריפה
אופן ההכנה:
- מערבבים היטב את כל המרכיבים ויוצרים כ-28 קציצות. מניחים במקרר.
- מטגנים את הבצל במחבת עם כף שמן עד הזהבה, מוסיפים את והשום ומערבבים.
- מוסיפים את העגבניות המגורדות, רסק העגבניות, קופסת MUTTI, התבלינים וכוס מים קטנה.
- מבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות. מוסיפים בעדינות את הקציצות ומבשלים כ20 דקות נוספות
- מוסיפים את הפטרוזיליה ומבשלים מספר דקות נוספות.