לביבות זוקיני

 

מצרכים:

  1. 3 קישואים
  2. 3 זוקיני
  3. ביצה
  4. רבע כוס קמח
  5. רבע כוס פרמז'ן
  6. שן שום כתושה
  7. תבלינים: מלח, פלפל

 

אופן ההכנה:

  1. מגרדים את הזוקיני והקישוא  בפומפייה. מעבירים למסננת ומניחים לחצי שעה, על מנת שהנוזלים ייצאו. 
  2. בקערה מערבבים – קמח, ביצה, גבינה, שום, מלח ופלפל.
  3. מוסיפים את הקישוא המגורד ומערבבים יחדיו לתערובת אחידה.
  4. יוצרים לביבות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, כ-20 דקות, עד להשחמה.

תוכן עניינים

מתכונים נוספים