מצרכים:
- 5 תפוחי אדמה מקולפים ומגורדים בפומפייה
- קישוא מגורד
- בצל מגורד
- 2 כפות קמח מלא
- כפית שמן לתערובת
- כף שמן למריחה על הלביבות
- 1/2 כפית סודה לשתייה
- 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל שחור טחון
אופן ההכנה:
- מחממים תנור לחום גבוה 200 מעלות.
- מגרדים את התפוחי אדמה, בצל וקישוא לקערה. מוסיפים את המלח ומניחים במסננת כ10 דקות עד להפרשת הנוזלים. סוחטים היטב.
- מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה.
- יוצרים 10 לביבות ומניחים בתבנית עם נייר אפיה במרווחים של כ-2 ס"מ.
- אופים כ-10 דק או עד השחמה.