לביבות תפוחי אדמה אפויות

מצרכים:

  1. 5 תפוחי אדמה מקולפים ומגורדים בפומפייה
  2. קישוא מגורד 
  3. בצל  מגורד 
  4. 2 כפות קמח  מלא
  5. כפית שמן לתערובת 
  6. כף שמן למריחה על הלביבות 
  7. 1/2 כפית סודה לשתייה 
  8. 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל שחור טחון

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לחום גבוה 200 מעלות.
  2. מגרדים את התפוחי אדמה, בצל וקישוא לקערה. מוסיפים את המלח ומניחים במסננת כ10 דקות עד להפרשת הנוזלים. סוחטים היטב. 
  3. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה. 
  4. יוצרים 10 לביבות ומניחים בתבנית עם נייר אפיה  במרווחים של כ-2 ס"מ. 
  5. אופים כ-10 דק או עד השחמה.

תוכן עניינים

מתכונים נוספים