מצרכים:
- קופסה וחצי גבינה לבנה 5%
- קופסת קוטג' 5%
- 80 גרם גבינה בולגרית 5% מגורדת
- 3-4 כפות קמח תופח
- תבלינים – מלח, אבקת שום ופלפל שחור
- תבנית מאפינס (עדיף סיליקון)
- ספרי שמן
אופן ההכנה:
- בקערה גדולה נטרוף את הביצים והגבינות הרכות (קוטג', גבינה לבנה). \
- נוסיף את שאר מרכיבי המאפינס ונטרוף היטב. את הקמח נוסיף בסוף
- נשמן תבנית מאפינס עם ספרי שמן.
- נאפה בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות למשך חצי שעה, עד להזהבה.