מצרכים:
- בצל גדול חתוך לקוביות
- כף שמן
- 2 גזרים חתוכים לטבעות
- 1/3 כרובית
- 3 קישואים חתוכים לטבעות
- 1/4 דלעת מגורדת
- 2 עגבניות מגורדות
- 2 גבעולי סלרי עם העלים
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה אדומה / חריפה, כמון
אופן ההכנה:
- מטגנים בצל עם כף שמן.
- מוסיפים בהדרגה את הירקות (גזר, כרובית, קישוא, דלעת עגבניות) עד לחצי ריכוך.
- מוסיפים את התבלינים ו5 כוסות מים.
- מבשלים על אש קטנה כ-40 דקות.
- מוסיפים את גבעולי סלרי החתוכים ומשלים עוד כ 20 דקות.
- מתקנים תיבול ומוסיפים את הפטרוזיליה ומבשלים עוד כ-15 שעה.