מרק ירקות

מצרכים:

  1. בצל גדול חתוך לקוביות 
  2. כף שמן 
  3. 2 גזרים חתוכים לטבעות
  4. 1/3 כרובית  
  5. 3 קישואים חתוכים לטבעות 
  6. 1/4 דלעת מגורדת
  7. 2 עגבניות מגורדות 
  8. 2 גבעולי סלרי עם העלים 
  9. צרור פטרוזיליה קצוצה
  10. תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה אדומה / חריפה, כמון

 

אופן ההכנה:

  1. מטגנים בצל עם כף שמן.
  2. מוסיפים בהדרגה את הירקות (גזר, כרובית, קישוא, דלעת עגבניות) עד לחצי ריכוך.
  3. מוסיפים את התבלינים ו5 כוסות מים.
  4. מבשלים על אש קטנה כ-40 דקות.
  5. מוסיפים את גבעולי סלרי החתוכים ומשלים עוד כ 20 דקות.
  6. מתקנים תיבול ומוסיפים את הפטרוזיליה ומבשלים עוד כ-15 שעה.

תוכן עניינים

מתכונים נוספים