מרק כרובית

 

מצרכים:

  1. בצל קטן קצוץ
  2. 2 כפות שמן
  3. שיני שום קצוצות 3
  4. ראש כרובית קצוץ
  5. קישואים קטנים קלופים  2
  6. כוסות מים רותחים 6
  7. כוס עלי פטרוזיליה
  8. תבלינים: כפית וחצי מלח, פלפל שחור, חצי כפית כמון.

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים סיר עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל. מוסיפים את השום ומערבבים כדקה.
  2. מוסיפים כרובית קצוצה, קישוא ומים רתוחים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה.
  3. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עם מכסה במשך 40 דקות. עד שהירקות מתרככים.
  4. טוחנים בעזרת מוט בלנדר עד לתערובת חלקה. מחזירים לאש  ומתבלים במלח, כמון ופלפל שחור. מוסיפים עלי פטרוזיליה  ומשלים עם מכסה במשך 10 דקות נוספות. טועמים ומשפירים טעמים.

תוכן עניינים

מתכונים נוספים