מרק כתום

 

מצרכים:

  1. 2 בצלים
  2. 2 שיני שום 
  3. 5 קישואים חתוכים דק
  4. 4 גזרים חתוכים דק
  5. 1/2 בטטה חתוכה דק
  6. 1/4 דלעת חתוכה דק
  7. עלי סלרי קצוצים
  8. 3 כפות שמן
  9. תבלינים: מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה:

  1. קוצצים דק את הבצל ושום ומטגנים.
  2. מוסיפים את הסלרי והקישואים עד להשחמה. 
  3. אחריהם את הבטטה והדלעת עד להשחמה. 
  4. מחסים 2/3 מהירקות במים (פחות מגובה הירקות) ומביאים לרתיחה. 
  5. סוגרים את הסיר מורידים לאש נמוכה ומבשלים עד שהכל רך, מתפרק. 
  6. טוחנים את המרק ורק אז מטבלים במלח ופלפל

תוכן עניינים

מתכונים נוספים