מרק עגבניות

מצרכים:

  1. בצל  בינוני קצוץ 
  2. 2 גזרים קצוצים 
  3. 3 מקלות סלרי
  4. קופסת עגבניות מרוסקות (800 גרם)
  5. קופסה קטנה רסק עגבניות 
  6. 2 כוסות מים 
  7. תבלינים: כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור, 2 עלי דפנה

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים בסיר גדול את שמן הזית על להבה בינונית. מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים כ-3 עד 5 דקות תוך כדי ערבוב מתמיד.
  2. מוסיפים את העגבניות, רסק העגבניות, מים, עלי הדפנה, המלח והפלפל, מביאים לרתיחה.
  3. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד כ-30 דקות. מכבים את האש, טועמים ומתקנים את התיבול אם צריך.
  4. מכבים את האש, טועמים ומתקנים את התיבול אם צריך.
  5. למרק מחיתי וסמיך יותר – ממתינים שהמרק יתקרר וטוחנים בבלנדר.

תוכן עניינים

מתכונים נוספים