מצרכים:
- 2 סלסלות פטריות
- בצל פרוס לפרוסות דקות
- בצל סגול פרוס לפרוסות דקות
- 40 גרם חמאה
- כף קורנפלור
- 2 שיני שום קצוצות
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק דק
- 3 כוסות מים
- תבלינים – כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
- מטגנים את הבצל השום עם החמאה.
- מוסיפים כף קורנפלור ומערבבים היטב.
- לאחר שהקורנפלור נטמע היטב, מוסיפים את הפטריות הפרוסות ומאדים מספר דקות, עד לריכוך.
- מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה והתבלינים.4
- לבסוף את המים ומבשלים כחצי שעה