מצרכים:
- 3 חצילים פרוסים לשניים
- 1/2 קילו עוף טחון
- בצל
- תבלינים: מלח, פלפל, ראס אל חנות/ בהרט
אופן ההכנה:
- חותכים חצילים לחצי באורך, חורצים חריצים לאורך ולרוחב החציל, שמים קצת שמן זית ומלח ומכניסים לתנור במצב גריל על 200 מעלות עד ריכוך.
- במקביל מטגנים בצל ו-חצי קילו בשר טחון עם בהרט/ראס אל חנות, פלפל, מלח.
- כשהחציל מוכן מוציאים את רוב הבשר שלו ומוסיפים אותו למחבת עם הבשר הטחון. מערבבים יחד ומחזירים לסירות החצילים הריקות.
- לפני ההגשה, מחזירים את החצילים לתנור על גריל לכמה דק לקבלת צבע ומגישים.