סלט תפוח בדבש

מצרכים:

  1. תפוח בינוני
  2. 7 עלי חסה
  3. 70 גרם גבינה בולגרית
  4. 2 מלפפונים
  5. כף שקדים פרוסים
  6. תבלינים: מלח, פלפל, כפית דבש

אופן ההכנה:

1.  שטפו את החסה וחתכו את העלים לחתיכות די גדולות.
2. חתכו מלפפונים לעיגולים ולאחר מכן לחצאים (חצי עיגול).
.3חתכו את התפוח לקוביות בינוניות והוסיפו לסלט.
4. פוררו מעל הסלט 70 גרם גבינה בולגרית ואת כף השקדים הפרוסים.
5. זלפו מעל הכל כפית דבש.

תוכן עניינים

מתכונים נוספים