מצרכים:
- 3 עגבניות גדולות בשלות חצויות לרוחב
- כף שמן
- כף עלי תימין/כף עלי בזיליקום
- 3 פרוסות גבינה צהובה 9%
- מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה:
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- שמים את חצאי העגבניות בתבנית עם הצד החתוך כלפי מעלה.
- מורחים או מטפטפים שמן זית על העגבניות.
- מפזרים מעל עשבי תיבול קצוצים ואת התבלינים.
- מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות
- מניחים על כל עגבנייה חצי פרוסת גבינה צהובה 9% ומכניסים לתנור לעוד מספר דקות, עד שהגבינה מזהיבה.