עגבניות צלויות מוקרמות

מצרכים:

  1. 3 עגבניות גדולות בשלות חצויות לרוחב 
  2. כף שמן 
  3. כף עלי תימין/כף עלי בזיליקום
  4. 3 פרוסות גבינה צהובה 9%
  5. מלח, פלפל שחור 

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. שמים את חצאי העגבניות בתבנית עם הצד החתוך כלפי מעלה. 
  3. מורחים או מטפטפים שמן זית על העגבניות.
  4. מפזרים מעל עשבי תיבול קצוצים ואת התבלינים. 
  5. מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות
  6. מניחים על כל עגבנייה חצי  פרוסת גבינה צהובה 9% ומכניסים לתנור לעוד מספר דקות, עד שהגבינה מזהיבה.

 

תוכן עניינים

מתכונים נוספים