עוגיות קוואקר ושוקולד צ'יפס

מצרכים:

  1. 2 כוסות קוואקר (370 גרם)
  2. 1/3 כוס קורנפלור
  3. 1/2 כפית סודה לשתייה
  4. 1/3 כוס סוכר
  5. 1/3 כוס חלב
  6. 1/2 כוס פצפוצי שוקולד 
  7. ביצה

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים בקערה את כל המצרכים.
  2. מכניסים למקפיא ל 30 דקות.
  3. יוצרים 30 עוגיות ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. אופיים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל15 דקות, ולאחר מכן 10 דקות טורבו.
  5. מצננים לחלוטין ומאחסנים בצנצנת אטומה. 

תוכן עניינים

מתכונים נוספים