מצרכים:
מרכיבים ל-10 כוסיות
תחתית:
100 גרם ביסקוויטים
פירות חתוכים: 10 תותים, 2 קיווי, בננה
מלית:
250 גרם גבינה לבנה
כפית תמצית וניל
1/2 חבילה אינסטנט פודינג וניל
1 יוגורט 1.5% במתיקות מעודנת
פירות חתוכים מלמעלה
אופן ההכנה:
- שוברים את הביסקוויטים לחתיכות קטנות וחותכים את הפירות שבוחרים
- בקערה שופכים כוס חלב ושקית אינסטנט פודינג מערבבים ומחכים 1-2 דקות עד שהבלילה מעט מתקשה.
- מוסיפים את שאר החומרים (גבינה לבנה, יוגורט, סוכר, תמצית וניל) ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
- שמים 3-2 כפות ביסקוויטים בכל כוס הגשה ומעליהם 1-2 כפות פירות חתוכים (נזכור להשאיר מהפירות החתוכים לקישוט)
- מוסיפים מהתערובת לכל כוס
- לקישוט, מוסיפים מעט מהפירות
- ניתן להשאיר לילה במקרר לריכוך הביסקוויטים. אפשר גם לאכול מיד