עראיס

מצרכים:

  1. 6 פיתות ביס
  2. חצי קילו בשר בקר טחון
  3. כוס פטרוזיליה קצוצה
  4. בצל קצוץ
  5. 2 כפות שמן זית – לצלייה על מחבת פסים
  6. תבלינים – מלח, פלפל, פפריקה אדומה, 1/2 כפית כמון, רבע כפית קינמון

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל התערובת ויוצרים 12 כדורים.
  2. ממלאים כל חצי פיתה בתערובת הבשר.
  3. מכניסים את הפיתות לטוסטר לחץ עם נייר אפייה ל-10 דקות או על מחבת פסים כשלפני משמנים כל פיתה עם מעט שמן זית.

 

 

תוכן עניינים

מתכונים נוספים