מצרכים:
- 300גרם בשר דג אמנון ללא אדרות
- 1/2 סלסלת עגבניות שרי
- 2 כפות מיץ לימון
- 2 כפות שמן זית
- כוסברה קצוצה
- 2-3 עלי נענע קצוצה
- שום כתוש
- תבלינים – מלח גס, פלפל שחור
- תרסיס שמן לשימון התבנית
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל המצרכים מלבד העגבניות ומיץ הלימון ומשרים את הדגים לחצי שעה של לספיגת טעמים.
- חוצים את עגבניות השרי לחצאים ומתבלים.
- מחממים תנור לחום בינוני. מרססים תבנית פיירקס בתרסיס שמן ומניחים את הדגים והעגבניות.
- מטפטפים לימון על הדגים ואופים במשך 20 דקות.