פילה אמנון עם עגבניות ועשבי תיבול

מצרכים:

  1.  300גרם בשר דג אמנון ללא אדרות
  2. 1/2 סלסלת עגבניות שרי
  3. 2 כפות מיץ לימון
  4. 2 כפות שמן זית
  5. כוסברה קצוצה
  6. 2-3 עלי נענע קצוצה
  7. שום כתוש
  8. תבלינים – מלח גס, פלפל שחור  
  9. תרסיס שמן לשימון התבנית

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל המצרכים מלבד העגבניות ומיץ הלימון ומשרים את הדגים לחצי שעה של לספיגת טעמים.
  2. חוצים את עגבניות השרי לחצאים ומתבלים.
  3. מחממים תנור לחום בינוני. מרססים תבנית פיירקס בתרסיס שמן ומניחים את הדגים והעגבניות.
  4. מטפטפים לימון על הדגים ואופים במשך 20 דקות.

תוכן עניינים

מתכונים נוספים