פיצה חציל

מצרכים:

  1. חציל
  2. כף שמן
  3. 4 פרוסות גבינה צהובה 15%
  4. 100 גרם בולגרית
  5. 2 כפות רסק
  6. 1/3 כוס מים
  7. ירקות – פטריות, בצל..
  8. תבלינים: מלח, פלפל, אורגנו טחון, בזיליקום טחון 

 

אופן ההכנה:

  1. קלפו את החציל, חתכו לאורך ופזרו מלח, המתינו עד הוצאת נוזלים.
  2. ספגו את הנוזלים על נייר סופג. הברישו במעט שמן זית.
  3. הכניסו לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לכ-20 דקות.
  4. בינתיים בשלו רוטב מהיר לפיצה, מרסק, 1/3 כוס מים, מלח, פלפל, אורגנו, בזיליקום.
  5. הוציאו מהתנור, מרחו את הרוטב, ואחריו את הגבינות וירקות שונים
  6. אפו בתנור לעוד 10 דקות.

 

תוכן עניינים

מתכונים נוספים