פיצה כרובית

מצרכים:

  1. שקית סנפרוסט פתיתי כרובית / כרובית קטנה מפוררת 
  2. 2 ביצים 
  3. רסק עגבניות 
  4. 3 כפות מים 
  5. 4 פרוסות גבינה צהובה עד 15%
  6. תבלינים לרוטב – מלח, פלפל, אבקת שום, אורגנו, פפריקה חריפה

אופן ההכנה:

  1. מאדים את הכרובית במים עד שמתרככת. מפוררים היטב.
  2. מערבבים עם 2 ביצים ומלח בקערה ומשטחים על נייר אפייה.
  3. אופים משני הצדדים כ10 דקות עד השחמה, 200 מעלות טורבו. 
  4. בזמן שהפיצה בתנור מכינים רוטב על מחבת: 3 כפות מים, רסק עגבניות, תבלינים (פפריקה חריפה, אבקת שום, אורגנו, מלח ופלפל)
  5. מוצאים מהתנור ומפזרים בצורה אחידה את הרוטב.
  6. מפזרים 4 פרוסות גבינה צהובה ומכניסים לתנור לעוד כ 10 דקות.
  • ניתן להוסיף ירקות על הפיצה לפני האפייה.

 

תוכן עניינים

מתכונים נוספים