מצרכים:
- שקית סנפרוסט פתיתי כרובית / כרובית קטנה מפוררת
- 2 ביצים
- רסק עגבניות
- 3 כפות מים
- 4 פרוסות גבינה צהובה עד 15%
- תבלינים לרוטב – מלח, פלפל, אבקת שום, אורגנו, פפריקה חריפה
אופן ההכנה:
- מאדים את הכרובית במים עד שמתרככת. מפוררים היטב.
- מערבבים עם 2 ביצים ומלח בקערה ומשטחים על נייר אפייה.
- אופים משני הצדדים כ10 דקות עד השחמה, 200 מעלות טורבו.
- בזמן שהפיצה בתנור מכינים רוטב על מחבת: 3 כפות מים, רסק עגבניות, תבלינים (פפריקה חריפה, אבקת שום, אורגנו, מלח ופלפל)
- מוצאים מהתנור ומפזרים בצורה אחידה את הרוטב.
- מפזרים 4 פרוסות גבינה צהובה ומכניסים לתנור לעוד כ 10 דקות.
- ניתן להוסיף ירקות על הפיצה לפני האפייה.