מצרכים:
- כף שמן זית
- בצל קטן
- קישוא חתוך קטן
- פטריות חתוכות
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- תפוח אדמה מגורד או חתוך לפרוסות דקות
- תבלינים: מלח, פלפל , 1/2 כפית פפריקה
אופן ההכנה:
- מחממים מעט שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים את הקישוא, פטריות והתפוח אדמה ומקפיצים עד שהם מתרככים.
- בינתיים בקערה שוברים 2 ביצים ומוסיפים לבלילה את הירקות הירוקים המתבלים לפי הטעם. ושופכים את בלילת הביצים למחבת.
- מכסים את הפריטטה מכסים ומבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה.
- בעזרת צלחת הופכים את הפריטטה לצד השני ומבשלים עוד מספר דקות.