פריטטה ירקות

מצרכים:

  1. כף שמן זית 
  2. בצל קטן 
  3. קישוא חתוך קטן 
  4. פטריות חתוכות
  5. חופן פטרוזיליה קצוצה 
  6. תפוח אדמה מגורד או חתוך לפרוסות דקות 
  7. תבלינים: מלח, פלפל , 1/2 כפית פפריקה

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים מעט שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
  2. מוסיפים את הקישוא, פטריות והתפוח אדמה ומקפיצים עד שהם מתרככים.
  3. בינתיים בקערה שוברים 2 ביצים ומוסיפים לבלילה את הירקות הירוקים המתבלים לפי  הטעם. ושופכים את בלילת הביצים למחבת.
  4. מכסים את הפריטטה מכסים ומבשלים  כ-10 דקות על אש נמוכה. 
  5. בעזרת צלחת הופכים את הפריטטה לצד השני ומבשלים עוד מספר דקות.

תוכן עניינים

מתכונים נוספים