פשטידת ברוקולי, כרובית וגבינות

מצרכים:

  1. גביע קוטג' 5%  
  2. 70 גרם בולגרית מעודנת 5% 
  3. 1/2 גביע גבינה 5% 
  4. 2 ביצים 
  5. 1/2 ברוקולי חתוכה לפרחים קטנים
  6. 1/2 כרובית חתוכה לפרטים קטנים 
  7. 1 בצל
  8. 5 כפות קוואקר 
  9. מעט מלח, פלפל, אגוז מוסקט 

 

אופן ההכנה:

  1. מפרקים את הברוקולי והכרובית לפרחים. מכניסים אותם לסיר עם מים רותחים ומעט מלח ומביאים שוב לרתיחה. חולטים את הירקות ל-5 דקות ומסננים.
  2. מאדים בצל במעט שמן עד שהוא מתחיל להשחים. מניחים בצד לקירור.
  3. בקערה גדולה  מערבבים את כל החומרים (מלבד חצי מכמות הבולגרית).
  4. מעבירים את התערובת לתבנית משומנת בגודל 2030Xס"מ. למראה יפה, משתדלים להעמיד את התפרחות כשהן פונות כלפי מעלה. 
  5. מעל התערבות המסודרת בתבנית, מפזרים את חצי מכמות הבולגרית שנותרה.
  6. אופים 45 דקות בחום של 180 מעלות, עד שפני הפשטידה מזהיבים מעט.

תוכן עניינים

מתכונים נוספים