פשטידת כרישה וגבינות

מצרכים:

  1. כרישה גדולה (250 גרם) חתוכה לטבעות בעובי 1 ס"מ
  2. 2 קישואים / 2 גמבות
  3. בצל גדול קצוץ
  4. 2 ביצים
  5. חופן פטרוזיליה קצוצה
  6. 2 כפיות שמן זית
  7. 80 גרם גבינה בולגרית %5
  8. 2 גביעי קוטג' (250 גרם) %3
  9. 4 כפות קמח
  10. 1/2 כפית אבקת אפיה
  11. תבלינים – מלח, פלפל שחור גרוס, אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

1 .חותכים את הבצל, הפטריות והכרישה.
2 .מטגנים את הבצל עד להזהבה ולאחריו מוסיפים את הכרישה ולבסוף את הפטריות.
3 .מעבירים את הירקות, לאחר שהתקררו מעט, לקערה ומוסיפים לתוכה את הקוטג'
והבולגרית ומערבבים היטב.
4 .מוסיפים את הביצים, הפטרוזיליה, התבלינים ומערבבים.
5 .לבסוף מוסיפים את הקמח התופח.
6 .מעבירים את הבלילה לתבנית פיירקס או 2 אינגליש קייק.
7 .אופים למשך 40-30 דקות עד שהפשטידה מזהיבה ומתייצבת לתנור שחומם
מראש ל-170 מעלות.

תוכן עניינים

מתכונים נוספים