מצרכים:
- 2 סלסלות פטריות מוקפצות / קופסת שימורים פטריות
- קישוא מגורד
- כפות שמן
- קופסת גבינה לבנה 5%
- קופסת קוטג' 5%
- 2-3 שיני שום
- 2 ביצים
- 4 כפות קמח תופח
- 4 פרוסות גבינה צהובה 9% חתוכה לקוביות
- תבנית שקעים
- תבלינים: מלח, פלפל.
אופן ההכנה:
- במחבת נטגן עם 2 כפות שמן את הפטריות, הקישוא ושום.
- נעביר לקערה מסחוט היטב ונניח לצינון מוחלט.
- בקערה נפרדת נטרוף את שאר המצרכים.
- נוסיף את התערובת הירקות ונערבב ביחד
- נשמן עם כף שמן נוספת את תבניות וניצוק את הבלילה לתבנית.
- נאפה את הפשטידות האישיות בתנור בחום על 180 מעלות 30-40 דקות, עד השחמה.