פשטידת פטריות וגבינה אישיות

 

מצרכים:

  1. 2 סלסלות פטריות מוקפצות / קופסת שימורים פטריות
  2. קישוא מגורד  
  3. כפות שמן
  4. קופסת גבינה לבנה 5% 
  5. קופסת קוטג' 5% 
  6. 2-3 שיני שום 
  7. 2 ביצים 
  8. 4 כפות קמח תופח   
  9. 4 פרוסות גבינה צהובה 9% חתוכה לקוביות 
  10. תבנית שקעים
  11. תבלינים: מלח, פלפל. 

אופן ההכנה:

  1. במחבת נטגן עם 2 כפות שמן את הפטריות, הקישוא ושום.
  2. נעביר לקערה מסחוט היטב ונניח לצינון מוחלט. 
  3. בקערה נפרדת נטרוף את שאר המצרכים.
  4. נוסיף את התערובת הירקות ונערבב ביחד
  5. נשמן עם כף שמן נוספת את תבניות וניצוק את הבלילה לתבנית.
  6. נאפה את הפשטידות האישיות בתנור בחום על 180 מעלות 30-40 דקות, עד השחמה.

תוכן עניינים

מתכונים נוספים