פשטידת תרד על מחבת

 

מצרכים:

  1. 6 עלי תרד גדולים 
  2. בצל
  3. גמבה ירוקה
  4. תפוח אדמה קטן
  5. ספריי שמן לטיגון
  6. 3 שיניי שום  
  7. 3 ביצים
  8. כף קוואקר טחון / כף קמח מכל סוג 
  9. תבלינים: מלח, פלפל

 

אופן ההכנה:

  1. חותכים את התרד, הבצל והגמבה לקוביות קטנות.
  2. מגרדים בפומפייה תפוח אדמה.
  3. מטגנים את הבצל מוסיפים את תפוח האדמה והגמבה ולבסוף את התרד (מקפיצים מעט) ומניחים לצינון.
  4. מוסיפים לתערובת את שאר המרכיבים ומערבבים היטב. 
  5. מחממים מחבת טפלון עם ספרי שמן. מוסיפים למחבת את תערובת הפשטידה ומטגנים על אש גבוהה לכמה דקות. ולאחר מכן מורידים את האש.
  6. הופכים בעזרת צלחת וממשיכים לטגן את הצד השני על אש נמוכה עם מכסה.

תוכן עניינים

מתכונים נוספים