מצרכים:
- 6 עלי תרד גדולים
- בצל
- גמבה ירוקה
- תפוח אדמה קטן
- ספריי שמן לטיגון
- 3 שיניי שום
- 3 ביצים
- כף קוואקר טחון / כף קמח מכל סוג
- תבלינים: מלח, פלפל
אופן ההכנה:
- חותכים את התרד, הבצל והגמבה לקוביות קטנות.
- מגרדים בפומפייה תפוח אדמה.
- מטגנים את הבצל מוסיפים את תפוח האדמה והגמבה ולבסוף את התרד (מקפיצים מעט) ומניחים לצינון.
- מוסיפים לתערובת את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
- מחממים מחבת טפלון עם ספרי שמן. מוסיפים למחבת את תערובת הפשטידה ומטגנים על אש גבוהה לכמה דקות. ולאחר מכן מורידים את האש.
- הופכים בעזרת צלחת וממשיכים לטגן את הצד השני על אש נמוכה עם מכסה.