מצרכים:
- בצל קצוץ דק
- 2 כפות שמן
- 2 שיני שם כתושות
- 4 עגבניות חתוכות
- מים
- כוס שבבי סויה
- כוס אדומה או שחורה מבושלת ורכה מאוד (ניתן להשתמש בקופסת שימורים בינונית)
- חופן כוסברה / פטרוזיליה קצוצה
- תבלינים: כפית פפריקה מעושנת, 1/2 כפית כמון, מלח, פפריקה חריפה, פלפל שחור
אופן ההכנה:
- במחבת מטגנים את הבצל עם 2 כפות שמן.
- מוסיפים את השום, העגבניות החתוכות, התבלינים והמים. מכסים ומבשלים כ-20 דקות.
- מוסיפים את הסויה והשעועית ומערבבים.
- מוספים מים לפי הצורך ומבשלים כ-20 דקות נוספות על אש בינונית.
- מכבים את האש ומוספים כוסברה.