קבב מזרחי – 20 קציצות

מצרכים:

  1. 1/2 קילו בשר בקר
  2. בצל מגורד
  3. קישוא מגורד
  4. 3 שיני שום
  5. 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק דק
  6. תבלינים: מלח, פלפל שחור וכמון

 

 

אופן ההכנה:

  1. לגרד בצל בפומפייה לקערת הבשר.
  2. נוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה, השום לתערובות ונתבל
  3. לעבד היטב בידיים עד שהתערובת אחידה וניתן לתערובת לנוח שעה/שעה וחצי.
  4. ניצור 20 קציצות ונכניס לתנור על נייר אפייה על חום גבוה (200-220 מעלות)
  5. לכ-20 דקות. נהפוך כאשר צד אחד משחים מעט.

תוכן עניינים

מתכונים נוספים