מצרכים:
- 1/2 קילו בשר בקר
- בצל מגורד
- קישוא מגורד
- 3 שיני שום
- 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק דק
- תבלינים: מלח, פלפל שחור וכמון
אופן ההכנה:
- לגרד בצל בפומפייה לקערת הבשר.
- נוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה, השום לתערובות ונתבל
- לעבד היטב בידיים עד שהתערובת אחידה וניתן לתערובת לנוח שעה/שעה וחצי.
- ניצור 20 קציצות ונכניס לתנור על נייר אפייה על חום גבוה (200-220 מעלות)
- לכ-20 דקות. נהפוך כאשר צד אחד משחים מעט.