קרקרים משבולת שועל

מצרכים:

  1. כוס שיבולת שועל (קוואקר טחון)
  2. כף גדושה קמח מכל סוג
  3. כף שמן
  4. 3 כפות מים
  5. 2 כפות חלב
  6. תבלינים: 1/2 כפית מלח, פלפל שחור, כפית אורגנו טחון

אופן ההכנה:

  1. במחבת קולים את הקוואקר עם כף שמן כמספר דקות ומעבירים לקערה.
  2. מוסיפים לקערה את שאר המצרכים ומערבבים עד קבלת עיסה בצקית
  3.  משטחים לעיגול על נייר אפיה וחותכים למשולשים.
  4.  אופים כ20 דקות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות. מוציאים ומצננים לחלוטין.

 

תוכן עניינים

מתכונים נוספים