רולדת שוקולד

מצרכים:

  1. 3 כוסות  קמח  מנופה (420 גרם) 
  2. כפית אבקת אפייה (5 גרם)
  3. 1/2 כוס שמן (110 מ"ל)
  4. 3/4 כוס מים רותחים (180 מ"ל)
  5. מילוי – 200 גרם שוקולד השחר, קקאו
  6. קישוט – אבקת סוכר

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי הבצק. 
  2. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים, מרדדים כל חלק למלבן ארוך ודק. 
  3. מורחים את המילוי (שכבה דקה) ומפזרים את הקקאו.
  4. מגלגלים לרולדה (מהצלע הארוכה). 
  5. מניחים על מגש עם נייר אפייה ופורסים בעזרת סכין חדה לעוגיות בעובי 1 ס"מ. 
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 25-30 דקות, עד הזהבה קלה!
  7. מפזרים אבקת סוכר.

 

תוכן עניינים

מתכונים נוספים