מצרכים:
- 3 כוסות קמח מנופה (420 גרם)
- כפית אבקת אפייה (5 גרם)
- 1/2 כוס שמן (110 מ"ל)
- 3/4 כוס מים רותחים (180 מ"ל)
- מילוי – 200 גרם שוקולד השחר, קקאו
- קישוט – אבקת סוכר
אופן ההכנה:
- בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי הבצק.
- מחלקים את הבצק ל-3 חלקים, מרדדים כל חלק למלבן ארוך ודק.
- מורחים את המילוי (שכבה דקה) ומפזרים את הקקאו.
- מגלגלים לרולדה (מהצלע הארוכה).
- מניחים על מגש עם נייר אפייה ופורסים בעזרת סכין חדה לעוגיות בעובי 1 ס"מ.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 25-30 דקות, עד הזהבה קלה!
- מפזרים אבקת סוכר.