שוקי עוף בעשבי תיבול ולימון

מצרכים:

  1. 8 שוקי עוף
  2. כף שמן זית
  3. 1/3 כוס מיץ לימון
  4. 1/2 לימון בקליפתו, פרוס דק
  5. פלפל חריף ( לא חובה)
  6. 3 שיני שום כתושות
  7. 1/2 כוס פטרוזיליה
  8. 1/2 כוס נענע
  9. 1/2 כוס כוסברה
  10. כף עלי תימין
  11. 2 בצלים חתוכים גס
  12. תבלינים: מלח, פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את המרכיבים בקערה וממתינים כשעה להתגבשות הטעמים.
  2. מחממים תנור מראש ל-200 מעלות.
  3. מעבירים את התערבות לתבנית ומכסים בנייר כסף ואופים כ-שעה.
  4. מורידים את נייר הכסף ואופים כ-20 דקות עד להשחמה .

 

תוכן עניינים

מתכונים נוספים