מצרכים:
- 8 שוקי עוף
- כף שמן זית
- 1/3 כוס מיץ לימון
- 1/2 לימון בקליפתו, פרוס דק
- פלפל חריף ( לא חובה)
- 3 שיני שום כתושות
- 1/2 כוס פטרוזיליה
- 1/2 כוס נענע
- 1/2 כוס כוסברה
- כף עלי תימין
- 2 בצלים חתוכים גס
- תבלינים: מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה:
- מערבבים את המרכיבים בקערה וממתינים כשעה להתגבשות הטעמים.
- מחממים תנור מראש ל-200 מעלות.
- מעבירים את התערבות לתבנית ומכסים בנייר כסף ואופים כ-שעה.
- מורידים את נייר הכסף ואופים כ-20 דקות עד להשחמה .