תבשיל חומוס ועגבניות

מצרכים:

  1. 2 כוסות חומוס מבושל סנפרוסט (330 גרם)
  2. 2 עגבניות חתוכות לקוביות 
  3. 2-3 שיני שום 
  4. 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  5. קופסת רסק עגבניות (100 גרם) 
  6. 1.5 כוסות מים 
  7. כף שמן
  8. תבלינים: כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור, כפית פפריקה מתוקה, 1/2 כפית, 1/2 כפית כמון 

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר בינוני מטגנים שום עם כף שמן. 
  2. מוסיפים את ההתבלינים ומטגנים כ -2 דקות נוספות.
  3. מוסיפים את העגבניות עד להתרככות. 
  4. מוסיפים את גרגרי החומוס, רסק העגבניות, המים והמערבבים. 
  5. מבשלים כ- 10 דקות בסיר מכוסה חלקית.
  6. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומבשלים כ-5 דקות נוספות

תוכן עניינים

מתכונים נוספים