עוגיות פיצוחים

מצרכים:

  1. 50 גרם שקדים מולבנים פרוסים
  2. 50 גרם גרעיני דלעת
  3. 50 גרם שומשום
  4. גרם גרעיני חמנייה 100
  5. גרם פקאן טבעי קצוץ גס 80
  6. כוס חמוציות 1\2
  7. 2 חלבונים
  8. כוס סוכר חום 1\2

אופן ההכנה:

  1.  לערבב את כל הפיצוחים ,יחד עם הסוכר. 
  2.  להוסיף את החלבונים ולערבב היטב. 
  3.  בעזרת שתי כפיות גורפים מהעיסה ומסדרים בצורת עוגייה על הנייר אפיה.
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות למשך כרבע שעה (הם נוטות להישרף לכן לא לאפות יותר מדי).
  5. מוציאים מהתנור ומחכים שיתקררו לחלוטין ויתקשו. 

תוכן עניינים

מתכונים נוספים