מאפינס פטריות

מצרכים:

  1. 2 סלסלות פטריות 
  2. 2 בצלים קצוצים
  3. כף שמן
  4. קישוא מגורד 
  5. 2 ביצים שלמות
  6. 3 כפות קורנפלור
  7. חצי כפית אבקת אפיה
  8. קופסת גבינה לבנה 5%
  9. 1/2 קופסת קוטג' 5% 
  10. 4 פרוסות גבינה צהובה 9% חתוכה לקוביות 
  11. תבלינים: מלח, פלפל. 

 

אופן ההכנה:

  1. במחבת נטגן עם כף שמן בצל, פטריות ומעט תבלינים (נעדיף לשים אחרי צמצום הפטריות והבצל.
  2. נעביר לקערה ונניח לצינון מוחלט. 
  3. בקערה נפרדת נטרוף את שאר המצרכים 
  4. נוסיף את התערובת הפטריות והבצל ונערבב ביחד.
  5. נשמן עם ספריי שמן את שקעי  המאפינס וניצוק את בלילה.
  6. נאפה בתנור בחום על 180 מעלות 30-40 דקות, עד השחמה.

תוכן עניינים

מתכונים נוספים