פשטידת בצל וגבינה

מצרכים:

  1. 4 בצלים
  2. 2 קופסאות גבינה קוטג' / גבינה 3%
  3. 3 ביצים
  4. 3 כפות קוואקר / 3 כפות קורנפלור
  5. חצי כפית אבקת אפיה
  6. 2 כפות שמן
  7. 50 גרם גבינה צהובה מגורדת עד 15%
  8. תבלינים – מלח ופלפל

    אופן ההכנה:

    1. פורסים את הבצלים לטבעות ומזהיבים ב2 כפות שמן.
    2. מערבבים את כל המצרכים ומפזרים מעל את הגבינה הצהובה.
    3. אופים בתנור בחום בינוני 45 דקות, עד הזהבה.

תוכן עניינים

מתכונים נוספים