מצרכים:
2 דפי פילו
2 פרוסת גבינה צהובה 15%
גביע גבינה לבנה
70 גרם בולגרית
עלי תרד קצוצים
אופן ההכנה:
- ערבבו את כל המצרכים בקערה, את הגבינה הצהובה גרדו או חתכו לחתיכות קטנות.
- על נייר אפייה פתחו עלה פילו אחד, כשהצד הרחב אליכם.
- רססו במעט ספריי שמן, הניחו חצי מהתערובת בקצה התחתון שקרוב אליכם.
- גלגלו את העלה כלפי מעלה (החלק הרחוק מכם) ולאחר מכן גלגלו לשבלול.
- עשו את אותה פעולה עם העלה השני וחצי התערובת שנותרה.
- הברישו ביצה מעל, הכניסו לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל30 דקות, עד השחמה.