מצרכים:
- 1/3 כוס קמח
- 1/2 כפית אבקת אפיה
- כף שטוחה קקאו
- 100 גרם שוקולד מריר
- 4 כפות סוכר
- 2 ביצים
- 150 גרם יוגורט עשיר בחלבון
אופן ההכנה:
- מערבבים את הקמח, אבקת אפיה, הקקאו והסוכר.
- בקערה נפרדת ממסים 1/2 חבילת שוקולד עם כפית שמן
- מכניסים לקערת השוקולד את שאר המצרכים הרטובים (יוגורט, ביצים).
- ערבבו את שתי קערות ביחד. קערה רטובה והיבשה.
- משמנים תבנית אינגליש קייק עם ספריי שמן, שופכים את התערובת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לכ15 דקות.
- את השוקולד שנותר חממו במיקרו עם 1/4 כוס חלב, ערבבו היטב עד למרקם חלק ומרחו על העוגה.