דפי אורז אפויים עם תרד וגבינה

מצרכים:

  1. 10 דפי אורז 
  2. 10 עלי תרד
  3. קופסת קוטג' 5%
  4. 50 גרם גבינה מלוחה 5% / 50 גרם גבינה חמד 5%
  5. 7 פטריות חתוכות לפרוסות
  6. 8 עגבניות שרי חתוכות לפרוסות 
  7. כף שמן
  8. תבלינים: פלפל שחור, מלח 

 

אופן ההכנה:

  1. חותכים באופן גס את עלי התרד. חותכים לפרסות את הפטריות והעגבניות. ניתן להקפיץ לפני את הפטריות והעגבניות עם כף שמן זית. 
  2. מערבבים עם הגבינה המגורדת. 
  3. טובלים את עלי האורז במים פושרים כ3 שניות. כשהעלה רך, מניחים על משטח.
  4. שמים  מהמילוי בקצה העלה וסוגרים. בדומה למעטפה. בעזרת ספריי שמן, נשמן.
  5. נחמם תנור ל-200 מעלות ונכניס את דפי האורז.  

 

תוכן עניינים

מתכונים נוספים