מצרכים:
- 10 דפי אורז
- 10 עלי תרד
- קופסת קוטג' 5%
- 50 גרם גבינה מלוחה 5% / 50 גרם גבינה חמד 5%
- 7 פטריות חתוכות לפרוסות
- 8 עגבניות שרי חתוכות לפרוסות
- כף שמן
- תבלינים: פלפל שחור, מלח
אופן ההכנה:
- חותכים באופן גס את עלי התרד. חותכים לפרסות את הפטריות והעגבניות. ניתן להקפיץ לפני את הפטריות והעגבניות עם כף שמן זית.
- מערבבים עם הגבינה המגורדת.
- טובלים את עלי האורז במים פושרים כ3 שניות. כשהעלה רך, מניחים על משטח.
- שמים מהמילוי בקצה העלה וסוגרים. בדומה למעטפה. בעזרת ספריי שמן, נשמן.
- נחמם תנור ל-200 מעלות ונכניס את דפי האורז.