מאפינס דלעת וגבינות

 

מצרכים:

  1. 500 גרם דלעת  
  2. 2 ביצים
  3. גביע גבינה 5% (עיזים, פטה, רגילה)
  4. 80 גרם גבינה בולגרית 5%
  5. 3 כפות קמח תופח 
  6. 1/2 חבילת עירית קצוצה (לפי הטעם)
  7. תבלינים – מלח, פלפל שחור 
  8. ספריי שמן
  9. תבנית שקעים

 

אופן ההכנה:

  1. חותכים את הדלעת לקוביות. מבשלים אותה במים רותחים עד לריכוך, מסננים ומועכים למחית. 
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות. 
  3. מערבבים בקערה את כל המצרכים.
  4. משמנים בעזרת ספריי שמן תבנית שקעים. ממלאים את השקעים בתערובת.
  5. אופים כ-30 דקות, עד השחמה.

תוכן עניינים

מתכונים נוספים