מצרכים:
- 500 גרם דלעת
- 2 ביצים
- גביע גבינה 5% (עיזים, פטה, רגילה)
- גביע קוטג' 5%
- 80 גרם גבינה בולגרית 5%
- 3 כפות קוואקר להכנה מהירה
- 1/2 כפית אבקת אפיה
- 1/2 חבילת עירית קצוצה (לפי הטעם)
- תבלינים: – מלח, פלפל שחור,
- ספריי שמן
- תבנית שקעים
אופן ההכנה:
- חותכים את הדלעת לקוביות. מבשלים אותה במים רותחים עד לריכוך, מסננים ומועכים למחית.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מערבבים בקערה את כל המצרכים.
- משמנים בעזרת ספריי שמן תבנית שקעים. ממלאים את השקעים בתערובת.
- אופים כ-30 דקות, עד השחמה.