מצרכים:
- 2 סלסלות פטריות
- 2 בצלים קצוצים
- כף שמן
- קישוא מגורד
- 2 ביצים שלמות
- 3 כפות קורנפלור
- חצי כפית אבקת אפיה
- קופסת גבינה לבנה 5%
- 1/2 קופסת קוטג' 5%
- 4 פרוסות גבינה צהובה 9% חתוכה לקוביות
- תבלינים: מלח, פלפל.
אופן ההכנה:
- במחבת נטגן עם כף שמן בצל, פטריות ומעט תבלינים (נעדיף לשים אחרי צמצום הפטריות והבצל.
- נעביר לקערה ונניח לצינון מוחלט.
- בקערה נפרדת נטרוף את שאר המצרכים
- נוסיף את התערובת הפטריות והבצל ונערבב ביחד.
- נשמן עם ספריי שמן את שקעי המאפינס וניצוק את בלילה.
- נאפה בתנור בחום על 180 מעלות 30-40 דקות, עד השחמה.